RAVIEVERSAIRE III !

(zkt. vrijwilligers)

to-do: agenda leegmaken

Hoera! We zijn terug. Niet enkel als theatermakers- en spelers, maar ook als collectief dat mee haar schouders zet onder platforms voor jonge makers. Vergeet even alle andere festivals en maak je agenda leeg. Want op 8-9-10 oktober organiseert Collectief NOK samen met RAVIE de derde editie van het multidisciplinaire kunstenfestival RAVIEVERSAIRE.

U leest het goed: geen NOK festival, wél een RAVIEVERSAIRE dat ook dit jaar zoveel mogelijk mensen, kunstuitingen, talen, interesses, achtergronden, … wil laten ontmoeten.

Vorige edities stonden enkelen van ons al eens op de line-up, dit jaar zorgen wij er mee voor dat de meertaligheid zowel op scène als in het publiek tot stand komt – met het Brusselse Biestebroekbis als decor moet dat zeker lukken.

agenda al leeg ondertussen?

Dat gezegd zijnde: wij zijn op zoek naar vrijwilligers om dit groot feest mee waar te maken. Heb je een gaatje in die lege agenda van je tussen 24 september en 14 oktober? Laat het ons dan weten via dit formulier.

(Meer info vind je ook op onze instagram– en facebookpagina’s.)

Dat was het voor nu, tot snel!